Rondreis Tanzania nu op ikzoekvakantie.nl

Met onze website Ik Zoek Vakantie (overigens ook te bereiken zonder ‘www.’ te plaatsen voor ‘ikzoekvakantie.nl’) zoeken wij al jaren naar de mooiste vakanties en bestemmingen voor jou. Telkens proberen wij in onze blog een vakantie te belichten die jouw hart sneller doet laten kloppen. Ook deze keer hebben we weer een geweldige vakantie gevonden, waarvan we bijna zeker weten dat jij er weg van zult zijn. Het gaat namelijk om een rondreis Tanzania. Heb je ooit gedacht aan een rondreis Tanzania? Ik hoor je nee zeggen. Nou, na het lezen van deze blog sluit ik niet uit dat je snel een vakantie naar dit mooie, Afrikaanse land boekt.

Op safari

tanzania-safari

Stel je voor. Je bent bezig aan je rondreis Tanzania en je slaat je tentje op in de jungle. In de verte hoor je het geluid van apen en dichterbij hoor je een nog veel dreigender geluid. Op dat moment ben je er waarschijnlijk niet zo blij mee, maar wie kan dat nou zeggen op zijn of haar vakantie? Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om aan de stranden van bijvoorbeeld Spanje, Turkije, Portugal, Frankrijk of Italië te gaan liggen, maar een ondernemende vakantie is toch vele malen leuker?

Terug naar het tentje

Weer even terug naar het tentje. Voor je beeldvorming moet je je even indenken dat je al een aantal dagen op pad bent door de jungle en de gaafste dieren voorbij hebt zien komen. De Afrikaanse big five? Grote kans dat je minimaal drie van deze vijf dieren bent tegengekomen op je rondreis Tanzania. Dan is het natuurlijk maar even de vraag of het een buffel of olifant betreft of juist een dier als een neushoorn.

De mooiste natuur

Wie ooit nog op een rondreis Tanzania gaat, zal versteld staan van de schitterende natuur die dit land heeft. Tanzania is misschien niet het eerste land dat in je opkomt als je een top 10 moet opnoemen van de mooiste landen van de wereld. Maar het is opvallend dat het land door mensen die ooit een rondreis Tanzania hebben gemaakt. Zij hebben de schoonheid van het land leren kennen en ik ben ervan overtuigd dat ook jij die schoonheid zult waarderen.