Maak de safari van je leven

Droom je al jaren van een safari door het savanne landschap van Tanzania? Imposante olifanten kruisen onverwachts je pad en in de verte zie je giraffen naar een drinkplaats lopen. Safarivakanties biedt uiteenlopende safari reizen naar Tanzania onder begeleiding van ervaren rangers.

Best of Africa, de Grote Vijf

Het Afrikaanse Tanzania is een droombestemming voor een safarivakantie. Samen met een ranger rijd je rond in een jeep. Onderweg sta je oog in oog met buffels, gazellen, luipaarden, cheeta’s en zebra’s. Hou ook je camera in de aanslag als je de leeuwenfamilies ontmoet. Een reis door het Ngorongoro Crater gebied ontbreekt niet. Hier leven neushoorns maar ook nijlpaarden en krokodillen laten zich regelmatig zien in de meren, rivieren en poelen. De ranger vertelt je meer over de leefgewoonten van de dieren die je hier in het wild ziet. Safarivakanties bereid je goed voor op de reis naar Tanzania. Je krijgt alle informatie met betrekking tot nodige reisdocumenten, GGD-informatie aangaande malaria en andere noodzakelijke inentingen en/of medicijnen. Lees alles over visum verplichtingen, accommodaties en bagage tips bij de veelgestelde vragen op Safarivakanties.com. Zo ga je goed voorbereidt op safari en geniet je des te meer van de wonderen die de natuur je te bieden heeft.

Safari in combinatie met Zanzibar

Safarivakanties.com maakt het mogelijk om een onvergetelijke safari af te sluiten met een aantal dagen in het paradijselijke Zanzibar. Geniet van een indrukwekkend uitzicht over zee en als je na de safari nog niet genoeg hebt van de wereld van flora en fauna kun je een excursie maken waarbij je kunt zwemmen met dolfijnen. Boek een dagtrip naar het Yousanni Forrest waar je smelt bij de aanblik van de prachtige Red Colobus aapjes. Tanzania is een bijzonder veelzijdige en bovendien veilige bestemming waar avontuur en ontspanning uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden.