Let’s go Down Under

Een leuke of mooie bestemming is wat iedereen zoekt voor een fijne vakantie. Maar wat voor vakantie gaat het worden? Een rustige strandvakantie of toch een avontuurlijke en actieve vakantie? Wij gaan op zoek naar mooie bestemmingen voor jouw vakantie! Dat is deze keer wederom gelukt en dit keer zijn we in Oceanië terecht gekomen. Het land van de kangoeroe en de enorme vogelspinnen. Juist, Australië. Australië is het op vijf na grootste land ter wereld en heeft 22 miljoen inwoners.

australie

Rondreis

Australië is een ideaal land als je ooit al een keer op een rondreis wilde gaan. Met zo’n 1000 natuurparken en de oneindige surfstranden kan het een vakantie worden die van alles heeft! Dus wil je een actieve vakantie of een rustige? Waarom niet allebei! Een rondreis is naar alle wensen te plannen! Australië biedt enorme mogelijkheden op het gebied van zon zee en strand. Aan de andere kant kan je ook een actieve tijd tegemoet zien als je de grote steden allemaal wil bezoeken. De ene dag lekker rusten op het strand, om de volgende dag naar een van de natuurparken te gaan! Daarnaast wonen in grote steden als Sydney en Melbourne naast Australiërs ook veel Aziatische immigranten en niet te vergeten de Aboriginals. Een leuke mix van culturen wat bijzonder is om mee te maken!

Dieren

En natuurlijk zijn er niet alleen enge vogelspinnen of slangen te vinden in Australië. Schattige koala’s of stoere kangoeroes zijn er uiteraard ook! Ben je toch op zoek naar wat spannendere dieren? Ga dan op zoek naar de krokodillen. Ook zijn er in de zee veel mooie beesten.

Sport

Australië is in de laatste 25 jaar zeer succesvol geweest met verschillende sporten. De belangrijkste sporten in Australië zijn cricket, hockey, rugby en korfbal. In elk van deze sporten zijn ze de laatste 25 jaar minimaal twee keer olympisch- of wereldkampioen geworden bij zowel de mannen als de vrouwen!

Het is een zekerheid dat een reis naar Australië een enorme ervaring zal zijn. En die ervaringen kan je mooi in je backpack steken! Een rondreis in dit land zal je  voor altijd bij blijven, nog een reden om deze reis te verkiezen boven een standaard zonvakantie in Spanje of Portugal! Let’s go Down Under!