Lange tijd door Australië reizen? Huur of koop een camper

Australië is een land waar je nooit uitgekeken raakt. Van tropische jungle tot gortdroge woestijnen en moderne grote steden. Het kleinste continent ter wereld biedt vrijheid, een prachtige en wilde natuur en toch de voorzieningen van een Westers land. Om dit schitterende continent maximaal te ervaren kiezen veel reizigers ervoor om een camper te kopen of te huren. Australia Campers biedt campers aan in veel steden aan de oostkust van Australië. Met een two wheel of four wheel drive camper Australië heen: het is een avontuur dat je nooit meer zult vergeten. Onze medewerkers leveren niet alleen een vervoermiddel, ze hebben zelf uitgebreide ervaring met roadtrips in Australië. Ze kunnen je helpen met alles, van het plannen van je route, tot tips voor attracties die leuk zijn voor kinderen.

Een camper huren of kopen? Dat is allebei een optie bij Australia Campers
Als je een paar weken door Australië wilt reizen is een camper huren een ideale oplossing. Wil je langer weg, overweeg dan om een camper te kopen. Australia Campers biedt al campers vanaf $24.000 aan. Ze kopen je camper gegarandeerd voor 50% van de prijs terug als je korter dan 12 maanden wegblijft. De camper is dankzij de ervaring van Australia Campers volledig afgestemd op de behoeften van een reiziger.

Door Australië reizen met kinderen
Het klinkt erg spannend, rondreizen met je gezin in Australië. Maar ook een reis door het land met kinderen ondernemen is goed mogelijk. Kinderen waarderen Australië meestal erg goed. Het land is veilig, de natuur is aantrekkelijk en kinderen hebben veel gelegenheid om te ravotten, kamperen en te ontdekken. Overweeg je met je gezin te gaan? Laat dat weten aan de medewerkers van Australia Campers. Zij hebben het continent zelf meerdere keren doorkruist met hun eigen kinderen. Daarom kunnen ze je tips en routesuggesties aan de hand doen waardoor de reis voor het hele gezin waardevol is.